مواد لازم

  • ماهیچه گوسفند: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری
  • سیر: ۲ حبه
  • هویج: یک پیمانه
  • چوب دارچین: یک عدد
  • کرفس: یک پیمانه
  • زعفران: به میزان لازم
  • برگ بو: یک یا دو عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • پیاز: ۲ عدد




طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی

ابتدا پیاز به صورت خلال شده، آماده کنید. پیاز خلال شده را در تابه تفت دهید.

آن گاه تکه های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و سرخ کنید. در این مرحله طرز تهیه خوراک، سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید. سیر تقریبا برای طعم بخشی به انواع گوشت مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع جایگزین خوبی برای بوی گوشت است.


سیر را به همراه ماهیچه تفت دهید. سپس هویج، ساقه کرفس، برگ بو، فلفل و ۲ پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید. منتظر بمانید تا با حرارت خیلی کم آرام پز شود.


زعفران برای مزه دار کردن و خوشبو کردن گوشت ماهیچه به کار می رود. هر چه آب کمتری به خوراک اضافه کنید، طعم بهتری خواهد داشت. تا حد امکان بهتر است به جای استفاده از زرچوبه، از زعفران استفاده شود.


بعد از گوشت یک ساعت به گوشت سر بزنید و در صورت تمایل چوب دارچین به آن اضافه کنید. حالا خوراک ماهیچه شما آماده است و می توانید آن را به همراه سایر پلوها و مخلفات میل بفرمایید.


طرز تهیه سس خوراک ماهیچه

پیاز و رب را در تابه دیگری در کره تفت دهید. آب گوشت اضافی ماهیچه را از صافی رد کرده و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید. آن گاه گوشت را با یک قاشق غذا خوری آب لیمو تازه طعم دار کنید. در نهایت ماهیچه را در سس قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه به پخت آن ادامه دهید تا کاملا طعم دار شود.

امیدواریم طرز پخت خوراک ماهیچه را در کنار خانواده محترمتان تجربه کنید و از طعم این غذای مجلسی لذت ببرید.